Mostantól két franchise-t jegyez a CD Projekt Red, további részek jönnek a Cyberpunk 2077-ből

2019. augusztus 30.
3.1311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A CD Projekt Red bejelentette, hogy immáron két franchise-zal számolnak hivatalosan, amiből fakadóan további játékokat várhatunk a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3: Wild Hunt nyomán.

Az információ a cég újdonsült üzleti jelentéséből származik, amiben ismertetik, hogy egy sor független fejlesztő csapattal az oldalukon már képesek több projekten dolgozni szimultán, ami pedig leegyszerűsíti hosszabb távon a megjelenési ütemtervet.

Ez azt jelenti, hogy a jövőben a Cyberpunk 2077-ből is olyan franchise-t kívánnak varázsolni a későbbiekben, mint a The Witcher-szériából, mely bőven előrevetíti, hogy mennyire bíznak a lengyelek a még meg sem jelent játékban.
2 hozzászólás

Imperator

1 éve, 4 hónapja és 3 napja

Patrik94 írta:
Még meg sem jelent a Cyberpunk 2077 de már tervezik a folytatást. Oké, hogy várhatóan nagy sikere lesz, de mi van ha nem?
Miért ne tervezhetnék? Mire lesz abból bármi, az minimum 5 év, de a 8 reálisabbnak tűnik. Ha meg meg is bukik a játék, akkor meg pont azért lesz folytatás hogy megmutassák hogy tudnak jobbat.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 3 napja

Még meg sem jelent a Cyberpunk 2077 de már tervezik a folytatást. Oké, hogy várhatóan nagy sikere lesz, de mi van ha nem?

válasz erre
Cyberpunk 2077
19.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljamarco profiljaBenny Ray profiljagery1113 profiljaErenisz profiljaManiac profiljaiPet profilja