Mostantól a Prop Hunt és a Gun Game is állandósításra került a Call of Duty WWII-ben

2018. március 07.
3.0891
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sledgehammer Games a Twitteren bejelentette, hogy a különleges játékmódok kedvelőinek legnagyobb örömére állandósították a Call of Duty WWII-ben a Prop Hunt és a Gun Game játékmódokat, melyek korábban csak időszakosan kerültek be az alkotásba.

Mostantól azonban már nem a készítők kénye-kedve szerint, hanem folyamatosan ott lesznek a lehetőségek között - a különlegességek kedvelőinek legnagyobb örömére. Hogy mit kell tudni a két játékmódról?

A Gun Game lényege röviden az, hogy a pályákon minden egyes likvidálásunkért egy új fegyvert kapunk cserébe, a mérkőzés pedig addig tart, amíg valaki a pályán el nem jut a késig, amivel ha először tesz el valakit láb alól, már meg is nyeri a versenyt.

A Prop Hunt ezzel szemben egy csapatos móka, melyben az egyik brigád tagjai tereptárgyaknak álcázzák magukat, és így próbálnak meg elbújni a pályákon, míg a másik fél tagjainak fel kell ismerni, és természetesen likvidálni őket adott idő alatt.


1 hozzászólás

Direktor

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Minél több a móka, annál jobb!

válasz erre
Call of Duty WWII
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljamarco profiljagery1113 profiljaGargameth profiljaPixelhexer89 profiljaImperator profiljaHellblade profilja