Mostanában biztosan nem érkezik új hős az Overwatch-ba

2017. április 06.
3.4561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jeff Kaplan, az Overwatch rendezője az IBTimes munkatársainak egy interjúban megerősítette, hogy bár a játékosok talán havonta is kibírnának egy-egy új hőst, azonban a következő harcos érkezésére biztosan nem mostanában kerülhet majd sor.

Kaplan kiemelte, hogy ő határozottan tudja már, hogy ki lesz az Overwatch soron következő hőse, azonban mint mindegyik karakterükre korábban, úgy erre is nagyon hosszú fejlesztési szakasz vár, amivel már egészen jól állnak, de még rengeteg teszt szükséges ahhoz, hogy valakit beengedjenek egy olyan játékba, amelyben a karakterek közötti egyensúly ennyire fontos.

A rendező elmondta továbbá, hogy minden hőst egy agresszív tesztelési folyamatnak vetnek alá, amelyben alaposan tanulmányozzák a képességeit, valamint az ehhez kapcsolódó interakciókat más karakterekkel, hogy az egyensúly ne boruljon fel az ellenfelek között.
Overwatch rendezője az IBTimes munkatársainak egy interjúban megerősítette, hogy bár a játékosok talán havonta is kibírnának egy-egy új hőst, azonban a következő harcos érkezésére biztosan nem mostanában kerülhet majd sor.'>
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 27 napja

Legjobban úgy lehetne tetsztelni az új karaktert, ha bedobnák a játékba és a játékosok visszajelzései alapján balanszolnák.

válasz erre

Marduk

7 éve, 7 hónapja

Én épp az ellenkezőjét olvastam nem régiben, hogy hamarosan lehet számítani egy új hősre.

válasz erre

Gólem

7 éve, 7 hónapja

Így is elég sok van. röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 7 hónapja

Nem könnyű már beintegrálni egy új hőst hogy a játékosok ne utálják meg rögtön mert túl erős vagy gyenge, esetleg túlságosan sokan akarják elsőre használni.

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja