Most már biztos: Nem jelenik meg a Gears of War 3 PS3-ra

2011. június 15.
2.0101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
Bár továbbra is keringtek olyan pletykák, hogy a Gears of War a jövőben megjelenhet PlayStation 3-ra, ez most megdőlni látszik.

Voltak ugyan a fejlesztők részéről is olyan megnyilvánulások, amik erre utalhattak, pl. Mark Rein az Epic-től a következőket nyilatkozta: "Hogy szeretnénk-e ha a Killzone és Resistance rajongók azt mondanák 'a Gears félelmetes' ? Naná, szeretném hogy a Gears trilógia megjelenjen PS3-on, jó móka lenne. Ott akarok lenni, mindenütt ott akarok lenni." Ez egész biztatóan hangzott, de szinte válaszként érkezett rá a Gears of War vezető fejlesztőjének, Cliff Bleszinski-nek a cáfolata:

"Azt mondhatom, hogy előreláthatólag nulla esélye van a Gears of War PlayStation-ös megjelenésének. Most már ideje lenne abbahagyni a találgatást. A Microsoft nagyszerű üzletet ajánlott, kitűnő partner."

Egyelőre jegelhetjük hát a témát, maximum a következő Microsoft konzol megjelenésekor változhat a helyzet. Bleszinski utalt még arra a fentebb idézett interjúban, hogy a GoW 3 csupán a jelenlegi trilógia utlsó része, de korántsem az utolsó Gears of War játék.
Gears of War a jövőben megjelenhet PlayStation 3-ra, ez most megdőlni látszik.'>
2 hozzászólás

Braddock

13 éve, 3 hónapja és 7 napja

Vendég írta:
Nem is tudtam hogy egyáltalán esélyes!meglepett smiley
Ha az is volt csak kamuból!

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nem is tudtam hogy egyáltalán esélyes!meglepett smiley

válasz erre
Gears of War
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja