Most te is megtekintheted a Control első 13 percét

2019. július 09.
2.1951
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon jól halad legújabb videojátékának munkálataival a Remedy, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy bemutatták a Control nyitányát, ezáltal 13 percen keresztül láthatjuk, hogy miként indul útnak az enyhén komor és horrorisztikus kaland.

A felvételen az alapvető felütésen túl szemügyre vehetjük az első gameplay felvételeket is, mely Jesse Faden nevű főhősünk első botladozásait takarja, tehát túl nagy akciókkal itt még nem találkozhatunk majd.

Az alábbi videót azonban ennek ellenére is érdemes megnézni, pláne amiért a Control megjelenése már itt van a kanyarban, hiszen a Remedy augusztus 27-én szeretné megjelentetni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

Xelosz

6 napja és 7 órája

Egyre jobban várom

válasz erre

totyak

1 hete

Eddig sem vártam tőle semmi extrát, ez sem győzött meg. Persze nyilván nem a játék első negyed órájában kell várni a komoly dolgokat. Maximum egy alapos leárazás alkalmával meglesem, ha elfut egyáltalán a gépemen.

válasz erre

Gólem

1 hete

Nem dobtam hátast, de semmivel sem rosszabb mint amire számítottam.

válasz erre

Érdekes, nekem tetszik.

válasz erre

Patrik94

1 hete

Kicsit csalódás nekem most...

válasz erre

Hát ez nem lesz egy bonyolult alkotás....

válasz erre
Control
18.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

RyutheStaR profiljababem profiljaWickedSick profiljaShade profiljagery1113 profiljatöfi81 profiljaStarjumper profiljaHellblade profilja