Most már nem köti a CD Projekt Red az év végi bónuszt ahhoz, hogy milyen pontokat kap a Cyberpunk 2077

2020. december 12.
25.1621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Köztudott, hogy elképesztő túlhajtás alatt született meg a Cyberpunk 2077, a CD Projekt Red konkrétan túlóráztatta a brigádot annak érdekében, hogy megvalósulhasson "időben" a sokak áltla várt RPG, de ezenfelül is erős követelményeket állítottak ki.

Konkrétan úgy szólt eddig a fáma, hogy csak és kizárólag akkor kapják meg az év végi bónuszt a fejlesztők, ha megüti azt a bizonyos lécet a Cyberpunk 2077 a kritikai pontszámok tekintetében. Jason Schreier iparági belsős azonban arról számolt be, hogy ezt a követelményt eltörölték mostanra a stúdiónál, és értékelésektől függetlenül kiosztják a prémiumot a csapatnak.

Jason Schreier, a Bloomberg munkatársa szerint Adam Badowski, a Cyberpunk 2077 kreatív igazgatója emailt küldött körbe a fejlesztői csapatnak, hogy elmagyarázza, hogyan változnak a bónuszok. Elismerte, hogy tekintettel a körülményekre - ezzel a csapat otthon átélt problémáira utalva - nem volt igazságos ezeket a bónuszokat tesztponthoz kötni.
Cyberpunk 2077, a CD Projekt Red konkrétan túlóráztatta a brigádot annak érdekében, hogy megvalósulhasson "időben" a sokak áltla várt RPG, de ezenfelül is erős követelményeket állítottak ki.'>
5 hozzászólás

rDAVE

3 éve, 7 hónapja és 18 napja

Ilyenkor bezzeg előkerül az AI fejlesztő, de a játék fejlesztése során végig bujkált... röhögő smiley A hardverrel foglalkozok meg már rég elitták a bónuszt.

válasz erre

muki

3 éve, 7 hónapja és 19 napja

Arcátlanság is lenne, az a helyzet.

válasz erre

marco

3 éve, 7 hónapja és 19 napja

Azok után hogy ilyen sikert ért el egy nap alatt, valószínűleg le is darálta volna hamburgernek a vezetőséget a fejlesztőbrigád. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 7 hónapja és 19 napja

Komolyan ehhez kötötték? Ennyi meló után, amiről hallani lehet? meglepett smiley

válasz erre

zender

3 éve, 7 hónapja és 19 napja

Jajj de aranyosak. röhögő smiley

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja