Most már biztos, hogy nem a vadnyugaton játszódik a Far Cry 5!

2017. május 24.
3.6351
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft alig pár perccel ezelőtt bemutatta a Far Cry 5 első hivatalos promóciós fotóját, aminek köszönhetően elég egyértelművé vált, hogy nem az egykori vadnyugaton, hanem napjainkban játszódik majd az alkotás története.

A képen ugyanis azt láthatjuk, amint a bibliai utolsó vacsora mintájára a Far Cry 5 szereplői egy asztalnál ülve sorakoznak - középpontban vélhetően a legújabb félőrülttel -, egy halom modern fegyver, valamint egy "bűnös" felirattal ellátott, megkötözött egyén társaságában, ami sokak szerint arra utalhat, hogy ezúttal valamiféle vallási fanatisták kapják a főszerepet a sztoriban.

A képről természetesen sok más egyéb apróság is leolvasható, de hagytunk azért nektek is csemegét, amit nyugodtan rágcsálhattok péntekig, lévén ekkor mutatkozhat majd be teljes egészében a Far Cry 5 - legalábbis az első trailer tekintetében mindenképpen.

Most már biztos, hogy nem a vadnyugaton játszódik a Far Cry 5! - 2. kép

5 hozzászólás

WillThaWheel

1 éve, 27 napja

Szerintem a RDR 2 miatt nem lett vadnyugat belőle...

válasz erre

Bvektor

1 éve, 1 hónapja

Első ránézésre mintha redneckeket kéne irtani

válasz erre

Patrik94

1 éve, 1 hónapja

Várható volt de sajnálom. Ütött volna.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 1 hónapja

Korban valóban nem vadnyugati, de a hangulat simán lehet még olyan. Hatalmas nyílt területek és a kisvárosok modern korban is lehetnek vadnyugati hangulatúak. Filmeknél gyakran kihasználják.

válasz erre

totyak

1 éve, 1 hónapja

Ezekből tényleg valami szekta dologra lehet asszociálni.

válasz erre
Far Cry 5
16.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profilja5t3v3nk3 profiljaGargameth profiljarDAVE profiljaXelosz profiljaVis Major profiljaWarriorAutobot profiljaszattila profiljagery1113 profiljawazko profiljaturatur profiljaLaci721 profilja