Most már 60 FPS-ben és ray tracinggel is élvezhetjük a Spider-Man: Miles Morales-t

2020. december 10.
23.6491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egészen eddig két különböző üzemmódban tudtuk tolni a Spider-Man: Miles Morales-t, mégpedig egyrészt Fidelity Mode-ban, amikor is 30 FPS-ben, de ray tracing mellett játszhattunk, valamint Performance Mode-ban, amikor 60 FPS-ben, de ray tracing nélkül tolhattuk.

Most jött az új frissítéssel egy harmadik opció is, a Performance RT, amivel 60 FPS-ben, ray tracing mellett hálóhintázhatunk. Természetesen néhány dolgot be kell áldoznunk ezért cserébe, a fejlesztők szerint ugyanis felbontásban, a tükröződésben, illetve a járókelők mennyiségében csökkenést fogunk tapasztalni.

Ha esetleg úgy érzed, hogy hajlandó vagy beáldozni ennyit a 60 FPS / ray tracing kombó miatt, akkor ne habozz, huppanj be a játékba, merthogy az ingyenes update emár elérhető!

Spider-Man: Miles Morales-t, mégpedig egyrészt Fidelity Mode-ban, amikor is 30 FPS-ben, de ray tracing mellett játszhattunk, valamint Performance Mode-ban, amikor 60 FPS-ben, de ray tracing nélkül tolhattuk.'>
3 hozzászólás

totyak

3 éve, 6 hónapja és 26 napja

Tudom, szentségtörés, de nekem 30 stabil fps is tökéletes. Sokszor mosolygok azokon, akik az fps számon lovagolnak, és 60 alatt szerintük nincs élet, miközben x éve még annak is örült, ha 30 megvan röhögő smiley

válasz erre

Tommy

3 éve, 7 hónapja

Már csak PS5 kéne hozzá. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 7 hónapja

Fejlődés van itt kéremszépen. mosolygó smiley

válasz erre
Spider-Man: Miles Morales
17.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja