Most éppen a Hátizsákos fiú édesanyja perli az Epic Games-t tánclopás miatt

2018. december 19.
7.0041
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ki ne ismerné a híres-nevezetes Floss-táncot, ami a 17 éves Russell Horning, ismertebb nevén Backpack Kid (Hátizsákos fiú) fejéből pattant ki, és csakúgy, mint sok más remek táncot, az Epic Games ezt is implementálta a battle royale játékába.

Tegnap még a Fresh Prince of Bel Air sztárja, Alfonso Ribeiro pereskedéséről adtunk hírt, most pedig az említett fiú viszi jogi útra, hogy engedély nélkül rakták be a táncát a Fortnite-ba, jobban mondva nem is ő, hanem az édesanyja döntött a pereskedés mellett.

A fiú elmondása alapján még zajlik a mozdulatsor levédetése, viszont nemcsak, hogy az Epic Games-t, de még a 2K Sports-ot is perlik, hiszen ők meg az NBA 2K-szériában használták fel "jogtalanul" a Floss-t, illetve azt is elárulta, hogy ez sokkal inkább az anyukája és a menedzsere döntése volt, mint az övé.

Ő maga nem szól bele az ügybe, hagyja, hogy a felnőttek intézzék ezt a dolgot, sőt még az sem érdekli, hogy pénzhez jusson a per által, csak azt szeretné, hogy minél többen megismerjék a munkásságát.
8 hozzászólás

totyak

1 éve, 21 napja

Egyre szánalmasabb. Még le sem védették, de perelnek. Amúgy mi a bizonyíték, hogy ő nem úgy lopta a mozdulatot? Attól, hogy tőle láttuk először (tőle láttuk először?) nagyközönség előtt, még nem biztos, hogy ő találta ki. Amúgy is nevetségesnek tartom, hogy mozdulatokat le lehet védetni.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 21 napja

Oh god... nagy az isten állatkertje.

válasz erre

Dav2377

1 éve, 22 napja

Ez most komoly?

válasz erre

muki

1 éve, 22 napja

Sírok.

válasz erre

5t3v3nk3

1 éve, 22 napja

DÓGÓZZÁ INKÁBB!

válasz erre

Tuhajohn

1 éve, 22 napja

Ha a gyerek apja lennék én azért perelném őket, mert egy ilyen trash-be bekerült a fiam tánca.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

1 éve, 22 napja

[Tiltott felhasználó!]

Marduk

1 éve, 22 napja

Szerintem ez inkább már arról szól, hogy emberek így akarnak gyorsan pénzt szerezni. Röhejes, hogy így ragaszkodnak hozzá, holott le sem védették.

válasz erre
Fortnite
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljagery1113 profilja5t3v3nk3 profilja