Most éppen a Fallout 76 méregdrága gyűjtői kiadása miatt áll a bál

2018. november 29.
5.3371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Biztosan kétszer is meggondolja majd a jövőben a Bethesda, hogy félkészen adja-e ki következő játékait, lévén a Fallout 76 miatt már hetek óta áll a bál, és most a gyűjtői kiadással folytatódik.

Több rajongónak szemet szúrt ugyanis, hogy hiába reklámozták a 200 dolláros Fallout 76: Power Armor Edition-t egy jó minőségű vászontáskával már a bejelentés óta - sőt, ezt azóta sem módosították sehol, csak a Bethesda hivatalos honlapján -, a gyűjtői csomagba végül egy csak erre hasonlító, ám sokkal olcsóbb és silányabb minőségű nylon táska került.

Ezt pedig nem hagyták szó nélkül a vásárlók, hiszen bár csepp a tengerben, de miután maga a játék sem sikerült rózsásan, érthető hogy nem akarnak újabb lehúzás áldozataivá válni, márpedig ez bőven kimeríti ennek a fogalomkörét.

A sok panaszkodás közben eljutott a Bethesdához is, akik a Twitteren elnézést kértek, és arra ösztönözték a játékosokat, hogy vegyék fel a kapcsolatot a támogatással, amiért cserébe minden érintett 500 Atomot kap tőlük. Sovány vigasz...


8 hozzászólás

totyak

1 éve, 11 hónapja és 14 napja

Azt is írták még, hogy rájöttek idő közben, a vászon táskát túl drága lett volna legyártani. Ezzel nincs is baj, csak akkor az előrendelőket értesíteni kell, hogy lemondhassák a rendeléseket, illetve a boltokban, weboldalakon is cserélni kell a reklámanyagot, hogy mindenki aszerint dönthessen.

válasz erre

Xelosz

1 éve, 11 hónapja és 14 napja

Hát ha áldozat lennék feldughatnák maguknak azt az 500 atomot
Nagyon bízom benne, hogy az új doom-nál nem lesznek ilyen hanyagok. tudom másik fejlesztő csapat csinálja bethesdán belül de ezek után a bizalom a cég felé akkor is csökken...

válasz erre

Imperator

1 éve, 11 hónapja és 15 napja

Szép kis fogyasztóvédelmi pert lehetne a nyakukba tolni, vásárlók tudatos megtévesztése miatt. És még ki is szúrják az ember szemét azzal az 500 atommal, amiből még a játékban sem lehetne egy normál táskát venni.

Most nézem, 500 atomot kemény 4.99$-ért lehet venni, tehát egy 200$-os gyűjtőinél 5$ a kárpótlás. Most már utállak bethesda.

válasz erre

Direktor

1 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nem csodálom hogy ***** nagy a népharag!

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nem csak a játék lett a **** hanem a gyűjtői kiadás is?
Ez így ***** gáz!

válasz erre

muki

1 éve, 11 hónapja és 15 napja

Micsoda botrány lett ebből bakker.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 11 hónapja és 15 napja

Hát basszák meg az 500 atomot!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

1 éve, 11 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

Fallout 76
9.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt