Most 1 millió dollárt adományozhatnak a PUBG játékosai

2018. július 20.
1.1251
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PUBG Corp bejelentette legújabb kezdeményezését, mely PUBG Charity Showdown név alatt gyakorlatilag egy olyan lehetőséget teremt a játékosoknak, aminek részeként 1 millió dollárt adományozhatnak szabadon választott jótékonysági szervezeteknek.

A lehetőséget persze úgy álmodták meg a készítők, hogy az a PUBG sikerének is használjon, ezáltal a PUBG Charity Showdown gyakorlatilag egy rendezvény lesz, aminek részeként 40 videojátékos broadcaster és ugyanennyi profi játékos áll össze csapatokba annak érdekében, hogy július 27-én délután négy órakor nekilássanak meccselni egymással, aminek igencsak komoly tétje lesz.

Aki ugyanis az első helyen végez, a fejlesztők által felajánlott 1 millió dollárból 600 ezer sorsáról dönthet az adományozás tekintetében, és míg a második helyezett 300-, a harmadik 100 ezer dollárt ajánlhat fel egy általa kiválasztott jótékonysági szervezetnek.

Az eseményt élőben közvetítik majd a Twitch-en keresztül, a mérkőzések pedig kivétel nélkül belső nézetes perspektívából, az Erangel nevű eredeti pályán játszódnak majd, a csapatokat pedig úgy állították össze, hogy két profira két broadcaster jusson.
2 hozzászólás

Santonio

11 hónapja, 1 napja

Hajrá hajrá!

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 1 napja

Tetszik amikor végülis marketingszagú a dolog, de a végén tényleg van benne valami charity.

válasz erre
PlayerUnknown's Battlegrounds
7.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaMarduk profiljawazko profilja5t3v3nk3 profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja