Mosbys Confederacy: Bemutatkozó trailer és közelgő megjelenés

2008. november 13.
4.2971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy hónappal ezelőtt került bejelentése a Cesar 4 alkotóinak legújabb alkotása, ami a Mosbys Confederacy névre hallgat.

A John Singleton Mosby tábornokról elnevezett RTS már valószínűleg a bejelentés előtt készülődött (vagy nagyon összecsapták), ugyanis a hivatalos honlapon azt írták ki, hogy hamarosan megjelenik és ennek örömére előrukkoltak a bemutatkozó trailerrel is, ami rövidsége ellenére jókora adag gameplay jelenettel áraszt el minket, sokak nagy örömére, bár a megtekintés után lehet kicsit csalódott lesz, aki már felfigyelt rá...

Én legalábbis csalódtam. Sokkal többet vártam és reméltem ettől a játéktól és vagy tényleg nagyon összecsapták az egészet, vagy direkt szerettek volna egy gyenge grafikával ellátott játékot kihozni, nem tudom, de a végeredmény hagy maga után kívánnivalót. 2008-ban ennyire pixeles grafikát már kevesen tűrnek el és lehet, hogy a játék maga nagyon jó lesz (sőt ebben én szinte biztos vagyok), de az összképhez azért nem ártana egy szép kivitelezés.

A videó alapján mindenki eldöntheti szüksége van-e a játékra, régebbi konfigurációval rendelkezőknek mindenképpen ajánlott, főleg ha szeretik az RTS stílust, keverve az amerikai polgárháború tematikájával. Megjelenés tehát hamarosan, várjuk a pontos információkat, ha pedig többet szeretnél megtudni a produkcióról, lapozz vissza oldalunkon és találsz egy rövidke leírást róla... Íme a videó:

#tv#
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Mosbys Confederacy: Bejelentve!

Mosbys Confederacy: Bejelentve!

legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja