Mortal Kombat Vs DC Universe: Liu Kang visszatér

2008. július 12.
3.5561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Két újabb karakter felfedésének apropójából jelentkezünk ismét, hiszen a Midway a legfrissebb podcast-jében elárulta, hogy lesz egy sokak által respektált visszatérője a Mortal Kombat Vs DC Universe-nek, aki nem más, mint maga a bajnok, a sorozat egyik oszlopos tagja és központi szereplője, Liu Kang.

A rajongók egyik favorit karaktere, a Deadly Alliance epizódban örök nyugovóra tért, Shang Tsung kezei között lelte gyors és kíméletlen halálát.

A Deadly Alliance-et követő Deception-ben így már nem is került fel a választható karakterek listájára, viszont volt egy mód a feltámasztására. Az eddigi legutolsó felvonásban alap szereplőként, zombi formájában mutatkozott be, nem éppen jó bőrben, erős rothadásnak indulva, de a lényeg, hogy megjelent a tornán, harcrakész állapotban. Most pedig dobpergés közepette, ünnepélyesen bejelentjük, hogy Liu Kang visszatér a Mortal Kombat Vs DC Universe-ben, ez már konfirmált, hivatalos minőségben megerősített információ, tessék szépen hangos tapssal köszönteni őt.

A veterán Liu Kang mellett egy újabb karakter kiléte is leleplezésre került, aki a DC univerzum táborát fogja erősíteni. Ő nem más, mint Captain Marvel. A neve megtévesztő lehet, de senki se jöjjön zavarba hallatán, a szuperhős a DC szellemi tőkéjének részét képezi, semmi köze a rivális Marvel képregénykiadóhoz. Nem mai fiú már a srác, hiszen 1940-ben mutatták be először a Whiz Comics-ban. Felénk talán kevésbé ismert, mint a többi, populáris DC karakter, mégis hatalmas népszerűségnek örvend, ennek okán ott a helye az ősszel érkező Mortal Kombat Vs DC Universe-ben.

További, frissen megerősített, immáron tényként kezelendő dolgok, címszavakban:

- Online módozat mindkét verzióban (PlayStation 3, Xbox 360)
- Trophy és Achievement rendszerek támogatása
- Karakter specifikus küzdőstílusok a Klose Kombat közben (Boxing Mode)
- Négy további karakter bejelentése a közelgő Comic Con-on

Hamarosan mozgás közben is megcsodálhatjuk a frissen leleplezett karaktereket. Már nagyon izgatottak vagyunk. Tartsatok velünk.
Mortal Kombat Vs DC Universe-nek, aki nem más, mint maga a bajnok, a sorozat egyik oszlopos tagja és központi szereplője, Liu Kang.'>
nincs még hozzászólás

Mortal Kombat Vs DC Universe
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gnoresz profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja