Mortal Kombat Vs DC Universe: Hivatalos megjelenési dátum

2008. október 15.
3.7891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Midway Games a mai napon megdobott minket, a vegyes fogadtatásban részesített Mortal Kombat Vs DC Universe hivatalos megjelenési dátumaival.

Igen, rögtön kettővel is, mert az amerikai NTSC, illetve európai PAL verziók nem egy napon érkeznek, bár közel a naptárban egymáshoz. Észak-Amerika november 16.-ától szállhat ringbe Batman-nel, Scorpion, vagy Superman-nel, Sub-Zero ellen és így tovább és így tovább.

Mi, öt nappal később, november 21.-étől tehetjük mindezt. A csekély késés így nem teszi indokoltá az amerikai verzió importálását, öt nap várakozás még nem a világ vége. Amerikában egy Kollector's Edition is megjelenik majd, különleges csomagolással, valamint némi extrával a fedélzeten.

Voltak már érdekes próbálkozások a Mortal Kombat brand neve alatt (Shaolin Monks, Mithology), de ez a felvonás lesz mind közül a legextrémebb, hiszen ezúttal a kőkemény veteránok ütköznek meg a világ legnépszerűbb képregényfiguráival. Páratlan. A sikere garantált, de megjósolni sem tudjuk, hogy hány milliónál állapodik majd meg az eladott darabszám.

Vajon Te beszerzed magadnak?
Mortal Kombat Vs DC Universe hivatalos megjelenési dátumaival.'>
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 8 napja

allig varomröhögő smiley

válasz erre
Mortal Kombat Vs DC Universe
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások