Mortal Kombat Vs DC Universe: Gameplay videó

2008. július 06.
4.8531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Gondosan kimért adagokban csöpög az információs csapból a tudnivaló.

A Midway-nél nem kapkodják el a dolgokat, ügyelnek arra, hogy minden hétre maradjon újabb bejelenteni, megerősíteni, felfednivaló. A Game Trailers-en megjelent egy exkluzív mozgókép a készülő Mortal Kombat Vs DC Universe-ből, valamint felszólal a sorozat egyik szülőatyja, Ed Boon is. Odabent egy olyan videó pörög, amely minden eddiginél mélyebb bepillantást enged a szkeptikusan fogadott játékba.

Örömmel tapasztalhatjuk, hogy a korábban általunk is felfedett/bemutatott Macskanő biztosan benne lesz a játékban, az alant pörgetett videóban immáron feltűnik mozgásban, valamint Ed Boon uraság is tesz róla említést. Szó esik a kivégzésekről, amelyek továbbra is részét képezik majd a Mortal Kombat-nek, mint azt jól tudjuk, annyi különbséggel, hogy a DC képregény hősei más formában fejezik majd be a küzdelmüket. Erre a "hitelesség" miatt van igazából szükség, mert például Superman sohasem lenne képes embereket ölni, az életet hivatott védelmezni. Azért egy kis szokásos adok-kapok belefér nála is.

Újabb karaktert nem sikerült elcsípnünk, nagyon vigyáznak a belsős titkaikra, hiszen a közelgő E3-on 2 újabb harcost szeretnének leleplezni, az utána következő Comic Con-on pedig további négyet, feltéve ha valaki ismét ki nem szivárogtat előbb valamit a tervezett bejelentésekből. Nagyon szkeptikusan fogadtuk jómagunk is a már-már szürreálisnak tűnő összeházasítást, ám élőben nem lesz ez olyan borzasztó, sőt, éppen ellenkezőleg.

Mintha a DC-s univerzum egy újfajta dinamizmussal ajándékozná meg a játékot, amely jóval pörgősebb és látványosabb lesz, mint eddig valaha. Gondoljunk csak az extrém légi csatákra, valamint a házfalakon, az ellenségét maga elé tartva átrohanó harcosok megmozdulásaira. Baromi jól fest, nem vitás. Hogy ezt a Mortal Kombat veteránok mennyire tudják majd megemészteni az még kérdéses, de afelől nincs kétségünk, hogy ezáltal egy populárisabb, könyebben fogyasztható csépeldét kapunk, a patinás név mögé rejtve.

Az sem elképzelhetetlen, hogy a DC még csak egy újabb irányvonal kezdete és a későbbiekben más univerzumok híres teremtményei is ellátogatnak az egykoron oly brutális és vérengzős játékba. Vérből és erőszakból hiány azért ezúttal sem lesz, csupán csak a képregényfigurák miatt - akik ugye köztudottan leginkább jótevő szuperhősként tevékenykednek - kissé visszavesz majd a hagyományos, brutális kivégzések számából. Tekintsétek meg a videót, és élvezzétek ki Ti is a látottakat.

A GameTrailer-es kollégáink voltak olyan kedvesek és bevágtak a videóba egy Street Fighter IV anime részletet, de aggodalomra semmi ok, amint az lepörög, máris folytatódik tovább a Mortal Kombat Vs DC Universe mustra. Jó szórakozást kívánunk hozzá.

#tv#

Ha nagy felbontásban is szívesen megtekintenéd, akkor klikk az alábbi linkre.

Mortal Kombat Vs DC Universe Gameplay Movie
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 25 napja

_FORUM_TOROLT_HOZZASZOLAS
Erm... Nobody cares about your english talents around here, dude. It's a Hungarian site. If you can read and understand the articles and news, you probably can write in hungarian too. Please, do like that.

válasz erre
Mortal Kombat Vs DC Universe
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja