Mortal Kombat Vs DC Universe: Concept Art-ok

2008. május 20.
4.1611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Még mindig nehezen tudunk napirendre térni a legendás Mortal Kombat év végén érkező epizódja felett.

Az 1992-ben életre hívott franchise azóta megjárta a csúcsokat és a mély völgyeket egyaránt, de ezúttal valami extra-különleges dologgal készülnek a Midway-nél. Azt, hogy ebből mi fog kisülni, még nehéz megjósolni, ám az alap felállás túlságosan is bizarrnak hat ahhoz, hogy széles körben nyerjen fanokat magának. Vagy épp' ellenkezőleg? Talán a képregényhősök fogják ismét a csúcsra segíteni?

Ezekre sajnos még mi sem tudjuk a választ. Nem tagadjuk, vártunk már a sorozattól egy teljes megújulást, de mi valahogy nem ilyen formában képzeltük el a dolgot, ám nincs mit tenni, a Mortal Kombat veteránjai ezúttal a DC jegyezte képregényhősökkel fognak ringbe szállni, hogy kiderüljön, vajon melyik csapat is a tökösebb, ha életről és halálról kell dönteniük a küzdőtéren. Egyelőre sajnos nem tudni, hogy melyik oldalról kik fognak mérkőzni, csupán 2-2 karakter lett eddig a pillanatig felfedve előttünk.

A Mortal Kombat univerzumból már biztosan velünk lesz a két ősi ellenség, a tűz és a jég birodalmának jeles képviselői, az örök ellentét megtestesítői, Scorpion és Sub-Zero. A DC-től Batman és Superman érkeznek, hogy bizonyítsák felsőbbrendűségüket, ám a további stáblista jelenleg top secret, hét lakat alatt őrzik a Midway-nél, így maximum tippelgetni tudnánk, vagy esetleg ábrándozni, amit én azon okból kifolyólag nem teszek, hogy a két örök kedvencem máris a fedélzeten van, hogy ki lesz a többi DC-s figura, engem bizony abszolúte hidegen hagy. Igaz, hogy Liu Kang már erős rothadásnak indult, lévén, hogy egy ideje jobb létre szenderült, én mégis remélem, hogy ő azért visszatér valamilyen formában, nélküle semmit sem ér az egész.

Újabb információk nem érkeztek a produktumról és a médiás anyagokat is szigorúan kimért adagokban csepegtetik, azért csak sikerült valamit előhalászni. Néhány koncep art, néhány sokat sejtető render. A semminél ez máris jóval több.


Mortal Kombat Vs DC Universe: Concept Art-ok - 2. kép


Mortal Kombat Vs DC Universe: Concept Art-ok - 3. kép


Mortal Kombat Vs DC Universe: Concept Art-ok - 4. kép


Mortal Kombat Vs DC Universe: Concept Art-ok - 5. kép


Mortal Kombat Vs DC Universe: Concept Art-ok - 6. kép



Mortal Kombat Official Website
2 hozzászólás

Vendég

17 éve, 3 hónapja és 13 napja

pc-én nagyonnagylesz!!!!!!!!!Mortal Kombat az egyik legnagyobb játékom!!!!

válasz erre

Vendég

17 éve, 3 hónapja és 14 napja

király! lesz pcre is ki killene adni!!!!!!!!!!meglepett smileyszomorú smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
Mortal Kombat Vs DC Universe
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaManiac profilja