Mortal Kombat Vs DC Universe: Avagy a Halandók Tornája 8

2008. április 18.
3.7451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Azt hiszem, hogy minden túlzás nélkül állíthatom, ez az év eddigi legnagyobb meglepetése és nem is fognak tudni rálicitálni erre egy jó ideig.

Szeretünk tréfálkozni, szeretünk mókázni, de most tényleg nem erről van szó, ez a véresen komoly, színtiszta valóság. Megtört a jég, a titok már nem titok többé. Engedjétek meg, hogy örömmel bejelentsem a Mortal Kombat immáron nyolcadik, rendhagyó eljövetelét, a Mortal Kombat Vs. DC Universe-et. Sok mindenre mertünk volna gondolni, de erre legmerészebb álmainkban sem.

A Midway-es srácok valószínűleg teljesen kifogytak az ötletekből és ahelyett, hogy új köntösbe bújtatva eladnák nekünk ismét az elmúlt évek förtelmeit, inkább teljesen új utakra lépnek. Hogy ezt vajon jól tették-e, vagy a legújabb oltári bakijuk van-e születőben, még korai megmondani, annyi bizonyos, hogy nem mindennapi túrában lesz részünk. A Midway ma hivatalosan megerősítette, hogy a legújabb Halandók Tornájának címe: Mortal Kombat Vs. DC Universe lesz. Hozzáteszem, hogy bizonyos források szerint a kivégzések eltűnnek a repertoárból, ez már abszurdum.

Az első promóciós képen Sub-Zero és Batman látható face to face pozícióban. Hihetetlen! Akik esetleg valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva még nem futottak volna össze a DC nevével, azoknak eláruljuk, hogy egy amerikai képregény kiadót rejt eme két betű, ahová értelemszerűen a denevérember is tartozik. Mortal Kombat hősök és antihősök a legnépszerűbb DC-s képregényfigurák ellen? Nem térek magamhoz, gyerekek, nézzétek el nekem, hogy most nem találom a megfelelő szavakat. Hamarosan újabb információkkal bombázunk le Titeket, ne menjetek messzire.


Mortal Kombat Vs DC Universe: Avagy a Halandók Tornája 8 - 2. kép

3 hozzászólás

Vendég

16 éve, 4 hónapja és 27 napja

SZerintem jó!!!!

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 17 napja

nem lehet letölteni?

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 17 napja

tök jószomorú smileymosolygó smileymenő smileymeglepődött smileyröhögő smiley

válasz erre
Mortal Kombat Vs DC Universe
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja