Mortal Kombat: Let the tournament begin!

2008. március 12.
2.3421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Sokan felhördülnek, sokan a fejüket fogják, sokan pedig tenyeret dörzsölgetnek.

A Halálos Küzdelem folytatódik. A kegyetlenségnek semmi sem szabhat határt. Minden idők legvéresebb és legbrutálisabb verekedős játéka idén ismét visszatér, hogy újabb áldozatokat szedjen és beborítson mindent vérrel. A Midway fejese, David Zucker közölte, hogy valóra válik a fanok álma, 2008 az új Mortal Kombat éve lesz. Az első next-gen kivetülés tehát úton van.

Gyakorlatilag ennyiben ki is merült a nagy bejelentés. Semmi részlet sem látott napvilágot, azon konkrétumon kívül, hogy idén érkezik az újabb mészárszék. Első körben a két HD konzol, a PlayStation 3 és az Xbox 360 kapja meg a játékot, de a későbbiekben várhatóak a többi rendszerre portolt verziók. Ez utóbbi egyelőre nincs kőbe vésve, de a Midway-t ismerve, nem fogják kihagyni a ziccert. Pontos megjelenési dátum jelenleg szintén nincs.

Az időzítés semmi képpen sem nevezhető átgondoltnak, hisz, mint tudjuk, idén három nagy ász fog pályára lépni, a Tekken 6, a Soul Calibur IV és a Street Fighter IV személyében. A verekedős játékok piaca 2008-ban alaposan ki lesz szolgálva. Az imént említett trió igényes megvalósításban fog a szorítóba lépni, míg a Mortal Kombat utóbbi epizódjai hagynak kívánni valót maguk után, minden téren. Vajon ezúttal képes lesz felnőni az igényekhez?

Hamarosan kiderül, hogy most mivel kínálnak meg minket a Midway-es srácok. Mortal Kombat istenségek egyesüljetek! A torna hamarosan kezdetét veszi! Aztán Liu Kang ott legyen ám a karakter választó képernyőn, mert különben kivégzek néhány arcot!
3 hozzászólás

Vendég

16 éve, 6 hónapja és 26 napja

hehe nekem meg meg van a Mortal Kombat 1 és a 3
nyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileymenő smileymenő smileymenő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 5 hónapja és 4 napja

nekem meg van a mortal combat 2 meg a 4 is
röhögő smiley

válasz erre

Dante576

17 éve, 6 hónapja

Na ez jó hír ,csak ne legyen elrontva ugy mint a többi PS2-es MK!A Deception tetszett egyedűl de semmi feelingje nem volt neki!Még mindig a 3 vagy a Trilogy a legjobb!!!meglepett smileynyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaKisember001 profiljamarco profiljaBotyi profilja