Mortal Kombat Kollection: Gyűjtői dobozban az utolsó három felvonás

2008. július 27.
4.2941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Midway mostanság mintha újból Mortal Kombat lázban égne.

Állandó jelleggel a Mortal Kombat Vs DC Universe-t futtatják, promózgatják, pár nappal ezelőtt pedig bejelentettek egy gyűjtői, díszdobozos válogatást, amely az utóbbi három epizódot foglalja magába és PlayStation 2-re érkezik, valamikor idén szeptemberben. A dizájnos öltözékbe bújatott kollekció mindössze 30 Dolláros árcímkét visel majd magán, ami nem egy vészes összeg, az ár/érték aránya még kiváló is lehet.

Összességében a válogatás egy kissé felemás, hiszen a Mortal Kombat: Deception, Mortal Kombat: Shaolin Monks, Mortal Kombat Armageddon trióból a középső példány nem a szokványos, 1-1 elleni bunyós anyag, hanem egy mászkálós, verekedős spin-off, amelyben Liu Kang és atyja, Kung Lao kalandoznak a már jól ismert lokációk, hárodimenziós, bejárható formáin. Szívem szerint jobban örültem volna annak, ha ehelyett a Mortal Kombat Deadly Alliance kerül a csomagba, hiszen az passzol a másik kettőhöz mindenben, viszont az már nagyon nem egy mai, Deception előtti darab.

Ezen viszont már variálni nem tudunk, a rajongók örömködhetnek, hiszen kedvező áron nyúlhatnak vissza egy igényes gyűjteményért, mielőtt még a zsebpénz a Mortal Kombat Vs DC Universe-re kezdeni el végleg összeállni. Arról, hogy a szemrevaló pakk eljut-e a jó, öreg kontinensre, egyelőre nincsenek információink. Bízunk benne, mert kellemes kis darab, a felrótt hibája ellenére is, mindenképp.


Mortal Kombat Kollection: Gyűjtői dobozban az utolsó három felvonás - 2. kép

6 hozzászólás

Braddock

9 éve, 5 hónapja és 25 napja

Én most az armageddont próbálom nagy erőkkel megszerezni ps2-re de annyit nem ér hiába az egyik legjobb verekedős játék!

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 22 napja

kősz

válasz erre

Vendég

12 éve, 16 napja

Msn re nem lehet feltenni? Hogy Pl: 1 partnerrel lehessen játszani ?

válasz erre

Vendég

12 éve, 16 napja


válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 12 napja

kiváncsi vagyok vajon ps3mon is müködne? csak mert karácsonyra ps3at akarok kérni mert arra jön még idén a mortal kombat 9 .ha valaki tudja az kérem segitsen !!

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 14 napja

nagyon király lehet ! szerintem a mortalokat pcre és xbox 360 is . ki kéne adni vissa menőleg új grafikával.mortal kombat FOr EVER!:

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt