Mortal Kombat II: Ahogy eddig nem láthattuk

2008. május 31.
3.1851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Készültünk Nektek egy kis szombat esti levezetővel, hogy a húzós hét fáradalmait ily módon pihenjük ki elménkből és zsibbadt tagjainkból.

A tréfa tárgya nem más, mint a kilencvenes évek egyik legnagyobb és egyben legkegyetlenebb bunyós királya, a Mortal Kombat II. Eredetileg 1993-ban debütált árkád gépeken, majd érkeztek sorra a 8 és 16 Bit-es otthoni átiratok. Maga volt a megtestesült tökély, a grafikai csúcs, a legélvezetesebb verekedős anyag.

Talán ez volt egyben az utolsó olyan felvonás amely igazán a formáját hozta. Rengeteg mindenben fejlődött a legendás elődhöz képest. Karakterenként 2 kivégzés, Friendship, Babality és külön Pit fel/leütések, valamint több titok és csinosabb grafika jellemezte. Az alap szereplőgárda is alaposan meghízott. Ebben a részben mutatkozott be például Jax, Kung Lao, Mileena, Kitana és Baraka. Immáron a választható karakterek között üdvözölhettük a megfiatalodott Shang Tsung-ot, az első rész egyik rejtett fighter-ét, Raptile-t és Jade-et.

Ennyi talán elég is a megemlékezésből, térjünk rá a lényegi dolgokra. Ráleltünk egy eszement paródiára, amelyet elég komoly megoldással hoztak létre a nem egészen komplett készítői. A küzdőtéren Liu Kang és Sub-Zero estek egymásnak, mely utóbbi egy brutális kivégzésre készül, ám ekkor megszólal egy ismerős hang... :D

#tv#
2 hozzászólás

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 21 napja

jo:

válasz erre

Lackooo

17 éve, 3 hónapja és 1 napja

LOL röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja