Mortal Kombat: Huszonhat játszható karakterrel a fedélzeten

2010. június 24.
2.8861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hihetetlen, de mégis igaz, sok évnyi kihagyás után végre ismét visszatér gyökereihez a Mortal Kombat-sorozat, amelynek kilencedik epizódját az eredeti fejlesztőcsapat kívánja megalkotni, sokunk nagy örömére, hiszen így ismét a régi recept szerint készülhet a verekedős játékok egyik koronázatlan királya.

Az alkotásról láthattunk már nem kevés gameplay felvételt, és tudomást szereztünk néhány játszható karakterről is, azonban az a mai napig kérdéses volt, hogy összesen hány harcos is lesz a késztermékben.

Egy elszabadult képnek köszönhetően viszont végre válaszokat kaptunk kérdéseinkre, lévén egy prezentációban fél másodpercre feltűnt karakterválasztó képernyő alapján már tudjuk, hogy összesen 26 harcos lesz a jövőre érkező alkotásban, amelyek közül tíz már jelenleg is ismert, ők Sub-Zero, Kung Lao, Scorpion, Mileena, Reptile, Night Wolf, Sektor, Johnny Cage, Raiden és Shao Kahn. Szintén a napvilágra került kép tanúskodik arról, hogy lesz legalább egy rejtett karakter, illetve DLC csomagokkal bővíthetjük majd a végleges kínálatot. Érkezés jövőre, kizárólag Xbox 360 és PlayStation 3 masinákra.


Mortal Kombat: Huszonhat játszható karakterrel a fedélzeten - 2. kép

2 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 8 napja

A konzolosok ugyan előbb élvezhették, de PC-re is megkaptuk a várva várt mortal részünket, a teljes tartalommal együtt. Sok híres karakter játszható, és lesz még pár plusz DLC-ként is kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 10 hónapja és 10 napja

nagyon jó

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profiljaMonyo profilja