Mortal Kombat: A visszaszámlálás elkezdődött

2008. március 31.
6.9681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Halálos Küzdelem hamarosan kezdetét veszi.

A Midway korábbi beszámolói alapján, még idén megrendezhetjük a következő vérfürdőnket, ahol a kegyetlenség és a brutalitás az úr. A Mortal Kombat-ben nincs értéke az emberi életenek, csak egy harcos vagy a sok közül. Elkezdődött a nagy visszaszámlálás, amely 17 nap múlva felfedi titkait. De, hogy pontosan miről szól ez a countdown, azt jelen pillantban csak a Miday-nél tudhatják.

Érdekes szituációval állunk szemben, hiszen már izgatottan számoljuk a napokat visszafelé úgy, hogy fogalmunk sincs, hogy mire is várunk konkrétan. A Midway noob.com oldalán pörög egy óra, mely válaszokat ígér a megadott idő lejártával. Válaszokat? De vajon mire? Az új Mortal Kombat epizód jelenleg is gőzerővel készül, csiszolódik, de mindmáig semmit sem tudunk a részletekről. Talán ezekről szeretnék végre lerántani a leplet?

Mi borzasztóan örülnénk neki, hiszen az évek alatt nagyon hozzánk nőtt, a harmadik rész után epizódról-epizódra romló sorozat. Tény, hogy az Armageddon volt nálunk a mélypont, úgy grafikailag, mint minden más szempontból. Szeretnénk végre már egy komolyabb fejlődést tetten érni a nem éppen mai brand-en. A hardverek adottak, a csapat adott, a vásárlók adottak, így már csak egy újabb remek produktum hiányzik a polcokról.

Reméljük a legjobbakat!

Mortal Kombat Creators: Ed Boon, John Tobias. Visszefelé olvasva az utóneveiket: Noob Saibot, aki egy rejtett ninja volt a második epizódban, majd később választható karakterré tették a készítők. A noob.com tehát az egyik alkotó utóneve, visszafelé olvasva, melyből a site neve is született. Figyeljétek meg, hogy a kiírásban egy Mortal Kombat sárkány logó tölti be a pont szerepét.

NOOB.COM
1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 5 hónapja és 9 napja

Na erre kíváncsi vagyok!Remélem az új rész legalább lesz olyan jó mint anno a Trilogy volt!Az Armageddon nagyon nagy csalódás volt sokaknak reméljük ez az új rész nem így végzi!Reméljük a legjobbakatkacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja