Mortal Kombat X: Holnap minden kiderül Reptile-ról és Kitanáról

2015. február 11.
2.4751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyre nagyobb a hype mostanság a Mortal Kombat X körül, ami részben érhető, hiszen az áprilisi megjelenés már szinte itt van a Netherrealm Studios nyakán, ők pedig még mindig nem jelentették be az összes harcost a játékhoz.

Hogy mikor folytatják a korábban megkezdett sort, az egyelőre még kérdéses, de a csapat a Twitteren megerősítette, hogy holnap ismét élő streamet tartanak majd a Twitchen, amelynek során Reptile-t és Kitanát eresztik egymásnak azért, hogy mindent megtudhassunk a két harcosról, illetve módosulataikról.

Friss hír még, hogy a karakter kosztümizáció terén minden eddiginél nagyobb változatosságot kínál majd a Mortal Kombat X, az előző részhez képest ugyanis Shaun Himmerick producer a Twitteren megerősítette, hogy lényegesen több skin áll majd a rajongók rendelkezésére.

A producer azt is bejelentette továbbá, hogy a játék PC-s és előző generációs konzolokra szánt változatán egy másik csapat, történetesen a High Voltage Studios dolgozik majd. Reméljük ez nem nem lesz észrevehető a végeredményen...
Mortal Kombat X körül, ami részben érhető, hiszen az áprilisi megjelenés már szinte itt van a Netherrealm Studios nyakán, ők pedig még mindig nem jelentették be az összes harcost a játékhoz.'>
3 hozzászólás

totyak

9 éve, 11 hónapja

Gondolom a különféle skineket darabonként kb. 2 dolcsiért dlc formájában lehet majd bezsákolni.

válasz erre

Neurotic

9 éve, 11 hónapja és 1 napja

Én személy szerint jobban örülnék ha kevesebb infó érkezne a játékokról. Van amiket jobb akkor megtapasztalni ha az ember már játszik a játékkal. Persze valahogy hype-ot kell generálni meg eladni. A mikrotranzakciótól félek, az egyetlen dolog ami aggaszt. Ha jól tudom a High Voltage Studios csinálta az előző rész pc portját is ami elég jó lett úgyhogy reméljük ezzel is elboldogulnak.

válasz erre

kpal

9 éve, 11 hónapja és 1 napja

Pc-s plsz grafikán király legyen.

válasz erre
Mortal Kombat X
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profiljaManiac profilja