Mortal Kombat X: bemutatkozott a Quitality és még a Predator is benézett

2015. március 20.
1.5641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A korábbi terveknek megfelelően lezajlott a Mortal Kombat X legutóbbi élő streamje, aminek keretein belül alaposabban is megismerhettünk bizonyos újabb karaktereket, és bemutatkozott a Quitality is.

A Quitality lehetősége elsődlegesen azoknak a rajongóknak lesz egy kis elégtétel, akiket kellemetlenül érint, ha a csata kellős közepén játékostársuk kilép az ütközetből, ilyenkor ugyanis a galád fél a Quitality-nek köszönhetően egyszerűen felrobban majd, a csatát pedig a másik nyeri meg.

Az új lehetőség mellett a Netherrealm Studios alaposabban is lerántotta a leplet a játék újabb karaktereiről, így bemutatkozott Takeda és Kung Jin is, de rajtuk kívül Mileena egyes variációit is megismerhettük a live stream során. A lényeget trailerek formájában az alábbiakban láthatjátok!

Ha mindez nem lenne elegendő jó hír, az Xbox Store nemrégiben listázta a Mortal Kombat X-et, illetve hozzá a The Kombat Packkot is, amivel kapcsolatban feketén-fehéren leírták, hogy Jason Vorhees mellett a Predator is játszható karakterként érkezik majd az alkotáshoz. Bizonyíték lentebb!











Mortal Kombat X: bemutatkozott a Quitality és még a Predator is benézett - 2. kép

Mortal Kombat X legutóbbi élő streamje, aminek keretein belül alaposabban is megismerhettünk bizonyos újabb karaktereket, és bemutatkozott a Quitality is.'>
3 hozzászólás

totyak

9 éve, 10 hónapja és 13 napja

NAgyon jó lesz. Jó pár számomra ismeretlen, új karakter is befigyel majd. Remélem azért a klasszikus szereplőkön lesz a nagyobb hangsúly.

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 10 hónapja és 13 napja

tetszikröhögő smiley

válasz erre

kpal

9 éve, 10 hónapja és 13 napja

Jó volna már vele csápolni.

válasz erre
Mortal Kombat X
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja