Mortal Kombat 11: hajmeresztő gameplay videón mutatkozik meg Joker, meglepetés is van

2020. január 16.
10.4221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hamarosan tisztelet teszi a Bűn Bohóc Hercege a Mortal Kombat 11 piszok véres világában, ehhez kapcsolódóan pedig a NetherRealm srácai nem voltak restek pattintani egy szuper kis kedvcsinálót, melyben a karakter sajátosságait prezentálják.

Két és fél percnyi anyaggal örvendeztették meg a nagyérdeműt, ám ebben sorra vesznek minden olyan aspektust, ami fontos lehet a rajongók számára, hiszen felvonultatják a szereplő jellemét, megjelenését, és ami a legfontosabb, hogy a harcmodorából is kapunk bevágásokat.

A Kombat Pack részeként már január 28-án debütál a figura, mint egyfajta korai hozzáférésű premier, ám a teljes megjelenése sincs messze, lévén február 4-én külön is meg lehet már vásárolni. Azt említettük már, hogy Joker fogja visszahozni a szériába a Friendship kivégzéseket? Ráadsul nem is akárhogyan, nézzétek csak:

Mortal Kombat 11 piszok véres világában, ehhez kapcsolódóan pedig a NetherRealm srácai nem voltak restek pattintani egy szuper kis kedvcsinálót, melyben a karakter sajátosságait prezentálják.'>
2 hozzászólás

Patrik94

4 éve, 7 hónapja és 14 napja

Nagyon fura ebben a játékban.. wtf smiley

válasz erre

VaPe

4 éve, 7 hónapja és 14 napja

Annak ellenére hogy jó harcost csináltak belőle, nekem nagyon idegesítő hogy már mindenkit beletesznek.

válasz erre
Mortal Kombat 11
10.919 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profilja