Moons of Madness: horror a Marson!

2017. augusztus 11.
3.7431
Maniac profilja, adatai
Maniac
A norvég Rock Pocket Games indie csapat bejelentette, hogy Moons of Madness címmel egy különleges horrorjáték munkálataiba kezdtek, amivel egyenesen a Marsra szeretnének elreptetni minket egy kis rettegés kedvéért.

A Moons of Madness egy pszichológiai horror lesz, amelyben a sci-fi és H.P. Lovecraft hatásai egyaránt megjelennek majd, a belsőnézetes kaland során pedig egy magányos marsi asztronauta, Shane Newehart bőrébe bújhatunk bele, aki természetfeletti események tanulmányozása miatt érkezik a Marsra, és ahogyan az sejthető, egészen őrült dolgokat talál a vörös bolygó fedélzetén.

A készítők elmondása szerint a játékot a NASA és a Space X kutatásai, tehát a kemény tudomány és a fikció egyaránt ihlette, ezáltal őrült, ámde egészen realisztikus élmények várnak benne ránk, amiről az első kedvcsináló alapján már magunk is meggyőződhetünk.

A Moons of Madness valamikor a jövő évben érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, bővebb részletekre pedig a gamescom expón számíthatunk róla.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Tommy

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Na ez kurvára bejön!

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nem rossz. Nem egy grafikai csoda, de tetszik a helyszín és a stílus. Ha jól megcsinálják, ez egy izgalmas játék lesz.

válasz erre

totyak

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Elég vagányul néz ki, ahhoz képest, hogy indie projekt. HA nem horror lenne, hanem valami jó kis sci-fi, még jobban várnám.

válasz erre
Moons of Madness
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljagery1113 profiljaVis Major profiljamarco profiljaLaci721 profilja