Monsters Vs Aliens: Képtrió

2009. január 02.
2.1001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A DreamWorks animációs művei sokak nagy kedvencei, az arról készült játékok már kevésbé magasröptűek, viszont üzletileg sikeresek.

Ami pedig hozza a zöldhasút, az nem hal ki a világból. A Monsters Vs Aliens, az Activision gondozásában áll pályára idén március vége felé, elsősorban a fiatalabb korosztály igényeihez igazítva a gameplayt és az egész tálalást. Tizenkét szinten, egymástól erősen különböző szörnyekkel kell kalandoznunk a filmben is látható helyszíneken, sőt, azokon is túl.

Érkezett három füstölgő screenshot a játék kurrens gen változataiból, tehát a küllem a PlayStation 3, Xbox 360 és PC kivetülések grafikai valóját tükrözi, a gyengébb képességű verziók természetesen ennél jóval szerényebb vizualitással, de szintén érkeznek. Talán kedvet kaptok hozzá, talán nem, mint bónusz adalék, remekül megállja a helyét. Szörnyek az idegenek ellen, és van ott még, ahonnan ez jön. A kis krapekok száját ezzel pár napra biztosan be lehet majd tömni, humánus szög az örökmozgók TV elé rögzítéséhez.


Monsters Vs Aliens: Képtrió - 2. kép


Monsters Vs Aliens: Képtrió - 3. kép


Monsters Vs Aliens: Képtrió - 4. kép

2 hozzászólás

marco

16 éve, 2 hónapja és 16 napja

Vendég írta:
mi hez szojak hozá?röhögő smiley
Te inkább semmihez...

válasz erre

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 16 napja

mi hez szojak hozá?röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja