Monster Madness: Grave Danger: Csúszópályán

2008. június 10.
2.0501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A jól megedzett PlayStation 3 tulajdonosok már hozzászokhattak ahhoz a kellemetlen jelenséghez, hogy egyetlen játék sem érkezik időben.
 

Álmomból felpofozva is fejből fújom, mely címek nem landoltak időben és mely megjelenésre váró anyagok maradnak tovább távol a kelleténél. Grand Turismo 5, Killzone 2, Alone In The Dark és még vagy egy vagonnyi anyag állt csúszópályára. Ezúttal a Monster Madness-t érte utol a végzete, a változatosság kedvéért ő sem fut be időre.

A Psyonix Interactive játéka már tavaly nyáron megjelent Xbox 360-ra, Monster Madness: Battle For Suburbia címmel, így már csak hab a tortán a mostani plusz két hónapos csusza. A Monster Madness: Grave Danger a Microsoft-os verzió feljavított, gondosan kipárnázott átirata lesz, a júliusi megjelenés helyett majd csak valamikor szeptemberben. Nem egy blockbuster alkotás, ezért talán nem is fáj annyira nekünk ez a malőr. Vagy volna köztünk olyan, akit ez most szíven ütött volna? Mert akkor én kérek elnézést.

Nos, lássuk, mire várunk több mint egy esztendeje. A PlayStation 3-as portban 25 vadonatúj challenge módozat, négy fős online kooperációs story vonal (a korábbi Xbox 360-as verzióból hiányzott), 100 újabb karakterekre akasztható kiegészítő, újabb megnyitható kosztümök és újragyúrt kezelési rendszer. Mindez alatt a jóhírű Unreal Engine 3 teljesít majd szolgálatot, ezt senki meg nem mondaná róla így első blikkre.

A játék a stílusát tekintve egy külsőnézetes, eszement shooter, zombikkal és miegyébbel. A játékot a LucasArts 16Bit-es klasszikusa, a Super Nintendo-n és Sega Mega Drive/Genesis gépeken debütált Zombies Ate My Neighbors ihlette. Felejthető darab, de ha ingert érzel rá, akkor még várnod kell vele szeptemberig. Addig találsz Te magadnak ennél jobbat is.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt