Monster Games: Az Excite Truck készítőinek titkos project-je

2008. december 01.
2.0581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az amerikai illetőségű Monster Games egy újabb Nintendo exkluzív címmel készül betámadni a kiotóiak forradalmát.

Az Excite Truck off-roader fejlesztői nagyon titokzatosak a piacra készülő üdvöskével kapcsolatban, olyannyira, hogy egyenesen a top secret kategóriába sorolandó. A hírrel a stúdió alapítója, Richard Garcia állt elő a helyi lapnak, aki sajnos halvány fogalommal sem ajándékozott meg minket azzal kapcsolatban, hogy vajon mi készül a csöppnyi stúdió színfalain belül.

"Jelenleg a 20 alkalmazott egy szuper titkos játékon dolgozik a Monster Games-nél, amelyet a Nintendo számára készítenek. A két éve termelésben lévő játék már közel van a befejezett állapotához..." - olvasható a Minnesota állambéli Northfield helyi magazinjának írásában.

Nem tartjuk valószínűnek, hogy az Excite Truck folytatását hegesztenék a srácok, sőt, egyes spekulációk szerint a régóta pletykált F-Zero következő felvonását hozzák tető alá. Mivel a project szuper titkos, így semmilyen részlet sem szivároghatott ki a stúdióból, ezért jobb híján mi is csak találgatni tudnánk.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

retePceldaK profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaGargameth profiljaReichert Viktor profiljaImperator profiljaManiac profiljaWickedSick profilja