Monster Hunter Portable 3rd: A Capcom históriájának leggyorsabban fogyó alkotása

2010. december 20.
2.2321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ugyan itt a messzi vadnyugaton csodabogárnak számít, aki eredeti játékokat vásárol, azt pedig egyenesen E.T.

unokatestvérének minősítik, aki hordozható konzolokra vesz programokat, mindez mégsem jelenti azt, hogy a világ másik oldalán, történetesen Japánban is ilyen mentalitás uralkodna. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Capcom szerint egy PSP-s cím, a Monster Hunter Portable 3rd lett történetük leggyorsabban fogyó alkotása, természetesen kizárólag a keleti szigetországban.

A messzi keleten ugyanis a december első napján történt premiert követően a minap átlépte a 3 milliós álomhatárt a Monster Hunter Portable 3rd. Hogy pontosak legyünk, 17 nap alatt érte el ezt a nem mindennapi eredményt a játék, amivel kiérdemelte a fentebb megnevezett címet. A Capcom nyilatkozatai szerint a Monster Hunter franchise így immáron 16 milliós eladásokat produkált, természetesen minden egyes a név alatt megszületett alkotást szemlélve. Ezek után nem is kérdés, hogy egyrészt mennyire megéri csak a Japán határokon belülre fejleszteni, másrészt pedig, hogy mennyire várjuk már - ha lesz - a nyugati premiert is.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

Japánoknál ez nem meglepő, ők teljesen más játék-kulturával rendelkeznek, mint mi Európaiak. Minden hazai terméket megveszenk.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja