Monster Truck kiegészítő jön a Hot Wheels Unleashedhez

2022. január 31.
28.8281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hamarosan újabb bővítés érkezik a Hot Wheels Unleashedhez, ami Monster Trucks témájú lesz - a közelgő bővítményről még nem mutattak játékmenet-felvételeket vagy járműves részleteket, ellenben várhatóan a kérdéses monster truckok virtuális változatai robognak be.

Annyit már tudunk, hogy a környezetek drasztikusan eltérnek majd a meglévő narancssárga pályáktól. A teaser trailer buja tájakat mutat, a dzsungeltől kezdve a fagyos tájakon át egészen a homokos, kietlen jelenetig.

Az új helyszínek mellett a csomag öt új járművet, egy tematikus pályaépítő modult és tematikus testreszabási elemeket tartalmaz majd a Basementhez és a játékosprofilhoz.

A Hot Wheels Unleashed: Monster Truck Expansion április 21-én jelenik meg önállóan megvásárolhatóan, vagy a második szezonbérlet részeként is behúzhatjátok.

Nézd nagyban ezt a videót!



Hot Wheels Unleashedhez, ami Monster Trucks témájú lesz - a közelgő bővítményről még nem mutattak játékmenet-felvételeket vagy járműves részleteket, ellenben várhatóan a kérdéses monster truckok virtuális változatai robognak be.'>
2 hozzászólás

muki

2 éve, 4 hónapja és 2 napja

Imádom a hangulatát!

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 4 hónapja és 2 napja

De királyul néz ki!

válasz erre
Hot Wheels Unleashed
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profilja