Momentum névre hallgat a Call of Duty: Advanced Warfare egyik új játékmódja

2014. szeptember 16.
2.0421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sledgehammer Games bejelentette a Call of Duty: Advanced Warfare egyik új multiplayer játékmódját, ami a Momentum névre hallgat, és egy korábbi ötletből, a World at Warban megismert War nevű opcióból táplálkozik.

Legalábbis többek között, hiszen a Momentum szabályrendszere leginkább a Domination játékmódon alapul, ezáltal a harcosoknak különféle ellenőrzőpontokat kell elfoglalniuk, amelyek nem össze-vissza, hanem egy soros vonalban lesznek felállítva a pályákon.

Mivel ez a leírás ebben a formában nem biztos, hogy mindenki számára érthető, éppen ezért a fejlesztők gondoskodtak egy látnivalóról is, aminek köszönhetően a gyakorlatban is megtekinthetjük a Call of Duty: Advanced Warfare kérdéses játékmódját. Íme:

#tv#
Call of Duty: Advanced Warfare egyik új multiplayer játékmódját, ami a Momentum névre hallgat, és egy korábbi ötletből, a World at Warban megismert War nevű opcióból táplálkozik.'>
2 hozzászólás

Scoo

10 éve, 4 hónapja és 9 napja

A Cod:WW-ben úgy működött és szerintem itt is úgy fog, hogy nem lehet összevissza foglalni, hanem sorba kell menni a zászlónktól az ellenfél zászlajáig. A monument csík meg arra voltak jó, hogy ha sokat ölt a csapat akkor egyre gyorsabban lehetett elfoglalni a zászlókat.

válasz erre

Ravor

10 éve, 4 hónapja és 9 napja

Jó leszröhögő smiley

válasz erre
Call of Duty: Advanced Warfare
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja