Molyneux: Vedd meg a Heavy Raint!

2010. március 17.
1.6881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Csoda történt! Peter Molyneuxtól már megszokhattuk, hogy saját játékairól ódákat zeng, de olyat csak ritkán tapasztalhattunk, hogy mások termékeivel kapcsolatban is hasonlóan érez.

Sokan bírálták már a designercsászárt furcsa kijelentései és állandó ígéretei miatt, de azt el kell ismerni, hogy Molyneux mindent megtesz azért, hogy a játékfejlesztés a művészeti ágazatok közé kerüljön, s ha valami kiemelkedő alkotás jelenik meg a piacon, arról gyakran ő is elmondja a véleményét. Nemrégiben éppen az egyik legfelkavaróbb produktumról, a Heavy Rainről nyilatkozott, méghozzá elismerő szavakkal.

"Azt tanácsolom, hogy akit érdekel, merre is tartanak a jövő játékai, az menjen el a legközelebbi boltba, és vegye meg a Heavy Raint"- mondta Peter Molyneux a Quantic Dream játékával kapcsolatban. "Nem lehet megkérdőjelezni, hogy az olyan alkotások, mint a Heavy Rain, amelynek fő tulajdonsága a mozgásérzékelés szinte tökéletes implementálása, jócskán előrevetítik, hogy miket lehet létrehozni manapság és a jövőben. Fontos része a játéknak, hogy olyan döntéseket kell meghoznunk, amelyek hatással vannak a végkifejletre is; a következményeket minden cselekedetünknél vállalni kell. Elárulom, hogy mindössze kilencven percet játszottam a játékkal, mert annyira sötét és depresszív volt, hogy úgy éreztem, érzelmileg tönkre fogok menni."
nincs még hozzászólás

Heavy Rain
12.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja