Molyneux: a Kinect egy vicc

2014. április 08.
1.7191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A Kinect egy teljesen felesleges tartozék, jelenlegi formájában pedig egy vicc - állítja Peter Molyneux, a legendás játékipari veterán, aki korábban hosszú éveket töltött a Microsoft kötelékében, sőt még egy - azóta törölt - Kinect-exkluzív projekt fejlesztésébe is belevágott.

Peter Molyneux egyáltalán nincs megelégedve a Microsoft mozgásérzékelős kamerájával, szerinte ugyanis az eszköz jelenleg teljesen parlagon hever, amire pedig használható lenne, egyszerűen nem működik.

Bárcsak ne lenne alaptartozék a Kinect, úgy érzem, hogy teljesen felesleges és sok tekintetében kiforratlan. Talán csak azért gondolom így, mert Angliában nem tudjuk kihasználni az eszköz TV-s szolgáltatásait.

Molyneux annak idején teljes vállszélességgel kiállt az Xbox 360-as Kinect mellett, amelyre Project Milo néven egy érdekesnek ígérkező játékot is bejelentett, a fejlesztést azonban később leállították. Phil Spencer szerint a játékosok nem akarják mellőzni a mozgásérzékelős kamerát, ők inkább a játékokat hiányolják. Szerintetek felesleges és kiforratlan tartozék a Kinect, vagy inkább csak kihasználatlan?
6 hozzászólás

totyak

6 éve, 8 hónapja

Eleve lehetőséget kellett volna adni a vásárlóknak, hogy Kinect nélküli One gépeket vegyenek és akkor mindenki eldönthette volna, hogy szüksége van-e rá, vagy sem.

válasz erre

juhaszandor

6 éve, 8 hónapja és 1 napja

Családdal haverokkal jó néha, de nem egy gamer élmény.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 8 hónapja és 1 napja

Csak gyerekeknek, gyermeklelkű idősebbeknek és ittas személyeknek ajánlott!

válasz erre

Lac

6 éve, 8 hónapja és 1 napja

Bohóckodni jó, de (itthon legalábbis) alaptartozékként még én sem látom értelmét.

válasz erre

fantis6

6 éve, 8 hónapja és 1 napja

szerintem is felesleges, leglábbis egyenlőre a rá elérhető kinálat alapján

válasz erre

I3enG

6 éve, 8 hónapja és 1 napja

szerintem teljesen felesleges, a legtöbb esetben is csak mikrofonját használják xbox ones játékok(mert a többi része működésképtelen ugye), de a legfölöslegesebb dolgokhoz(pl:lőjenek az íjjászok!) azt meg nem is értem hogy ehhez miért kell egy egész kinect?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profilja