Moduláris mechanikus billentyűzet dobta fel a piacot

2016. szeptember 18.
4.0291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A billentyűzetek piacán manapság leginkább az RGB LED világítás jelenti a legnagyobb újítást, mely idén már a sokak által megfizethetőbb középkategóriába is beférkőzött, így lassan újabb irányokat kell nézniük a gyártóknak.

A valószínűleg sokak számára teljesen ismeretlen Glorious PC Gaming Race nemrég egy igazán egyedi perifériát tett le az asztalra. A Glorious Modular Mechanical Gaming Keyboard nevéből adódóan egy moduláris mechanikus billentyűzet, mely tényleg szinte végtelen szabadságot biztosít a tulajdonosoknak.

A 100 dolláros alapmodellhez vörös LED háttérvilágítás és Gateron Brown mechanikus kapcsolók járnak, de 35 dollárért választhatunk hozzá Gateron Clear, Red, Black, Blue vagy Green modelleket is. A szerkezetet úgy alakították ki, hogy a nagyon elszántak saját Cherry MX kapcsolókat és billentyűket építhetnek a vázba, így tényleg mindent személyre lehet szabni.
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 2 hónapja és 23 napja

Az én billentyűzetem olyan moduláris, hogy bármelyik betűt kiveszem és be tudom tenni egy másik helyére röhögő smiley nyelvnyújtó smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 2 hónapja és 23 napja

Nagyon patent, de nekem még sok egy billerért a 100 dollár.

válasz erre

kpal

8 éve, 2 hónapja és 24 napja

Ezen nem találni kifogást.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja