Moduláris kiegészítőket kaphat az új Motorola csúcsmobil

2016. május 27.
2.8881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A modularitás már néhány éve felmerült az okostelefonok piacán, aztán a Google Project Ara megoldása folyamatos késésbe temetkezett, a többiek pedig egészen az idei évig nem erőltették a dolgot.

Idén azonban bemutatkozott már a "moduláris" LG G5, illetve jó hírek érkeztek a Google háza tájáról is. Nemrég felbukkant a következő jelölt, méghozzá a Motorola/Lenovo személyében, a pletykákat pedig már kiszivárgott képek is erősítik.

Állítólag közeleg a Moto Z (Moto X) vagy egyes szolgáltatóknál a legújabb Lenovo Droid készülék, ami vélhetően Lenovo Droid néven kerül piacra. Az újdonsághoz pedig moduláris kiegészítőket is terveztek, amik a MotoMods nevet kapták. A képek alapján inkább a kiegészítők terén valósul meg a modularitás, mintsem konkrétan a készülék esetében, ugyanakkor a jobb kamera és a nagyobb akkumulátor szorosan kapcsolódik majd az új mobil előnyös tulajdonságaihoz és azt sem tudjuk még pontosan, hogy maga a készülék milyen mértékben módosul majd ezek hatására.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 6 hónapja és 5 napja

Moduláris dolgok nélkül is simán elfogadnám ezt a telefont! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 6 hónapja és 6 napja

kpal írta:
Én azt hittem sokkal komolyabb lesz ez a moduláris vonal , az LG is soványka lett.
Amit a Motorola itt modularitásnak hív, az nem is az. Az lesz modularitás, amikor tényleg alkatrészenként cserélheted a telefon egyes részeit.

válasz erre

kpal

8 éve, 6 hónapja és 6 napja

Én azt hittem sokkal komolyabb lesz ez a moduláris vonal , az LG is soványka lett.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja