Moduláris gamer tápegységeket mutatott be az Antec

2018. április 13.
6.3121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Antec bemutatta legújabb 80 Plus Gold minősítésű, kifejezetten gamereknek szánt tápegységeit, melyek High Current Gamer Gold név alatt teljesen moduláris kialakítást kaptak a kábelezés tekintetében.

A táp egyszerre három változatban érkezik, ezáltal a 650W-os változatot már 100 euróért begyűjthetjük, és míg a 750W-os 110-, a 850W-os 130 euróba kerül majd, ami mellett a gyártó kiemelte, hogy mindegyikbe 12 centiméteres ventilátor került, ami nemcsak csendes működést, hanem nagy hatékonyságot is biztosít, sőt a Zero RPM módban a propeller kikapcsolható, ha nincs rá szükség.

A moduláris kialakításnak hála egyébiránt nemcsak a beépítés lesz egyszerűbb, hanem mindemellett sokkal több helyet szoríthatunk magunknak a gépházban, sőt a légáramlást is sokkal hatékonyabban alakíthatjuk ki. Az Antec High Current Gamer Gold tápjai hamarosan megjelennek a boltok polcain, 10 éves gyártói garanciával.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 5 hónapja és 17 napja

Nem rossz, lehet nekem is egy moduláris tápot kellett volna vennem hogy ne lógjon olyan sok kábel fölöslegesen a házban, de mivel nem a külcsínre megyek így annyira nem zavarnak. röhögő smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 5 hónapja és 19 napja

Ez milyen érdekes koncepció! meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja