Módosulhat a Twitter karakterszámítása

2016. május 20.
2.7121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Twitter a közösségi médiumok egyik legkülönlegesebb pontja, hiszen komoly korlátokat állít a felhasználók elé, miközben pont az a lényege, hogy mindenről gyorsan beszámoljunk és megosszuk a különféle élményeinket, híreinket.

A 140-es karakterszám növeléséről már évek óta érkeznek hírek, azonban a vállalat kitartott a korábban meghatározott értékhez. Manapság azonban már jóval többféle tartalmat osztanak meg Twitteren az emberek, mint évekkel ezelőtt, hiszen több a videó, a hivatkozás és a kép.

A módosítás állítólag nem közvetlenül történik, csupán arról van szó, hogy a külsős tartalmak kevesebb karaktert emésztenek majd fel. Ma például egy fotó 24 karakternek számít, ami a 140-hez mérten már soknak mondható. A friss hírek szerint a képek, külsős webtartalmak és egyéb kiegészítő elemek a jövőben jóval kevesebb karaktert tesznek majd ki, vagy akár kereken nullát, így a 140-es határnál megmaradva is több szóhoz juthatunk.

Egyébként a Game Channel Twitter csatornáját követed? Ha nem akkor, ne lazsálj, klikk ide a Game Channel tweetjeiért!
5 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 7 hónapja és 12 napja

Én naponta többször is nézem, de nagyon ritkán tweetelek tényleg én, inkább a PSNProfile.com fiókommal van összekötve és az posztolja a legújabb trófeáimat. De mindig nézem a friss hírek miatt és nem is kevés oldalt követek.

válasz erre

totyak

8 éve, 7 hónapja és 13 napja

Szinte soha nem használom, már a regisztrációmra sem emlékszem. Inkább Facebook, bár azt sem szeretem. Nem vagyok a közösségi oldalak nagy híve.

válasz erre

kpal

8 éve, 7 hónapja és 13 napja

Ritkán nézek fel oda ,de jó ötlet ez aki napi szinten használja.

válasz erre

zolika1994

8 éve, 7 hónapja és 13 napja

Szerintem is remek fejlesztés mosolygó smiley Nem csiripelek sokat, de remek felületnek tartom, hajrá Twitter! mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 7 hónapja és 13 napja

Jó fejlesztés! Igaz hogy nem írok twitteren viszont sok mindent követek ott.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljatotyak profilja