Modern Warfare 2: Nem lesz béta a többjátékos módhoz

2009. augusztus 20.
1.4481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A gamescom 2009 sokszor okoz a játékosoknak örömteli pillanatokat, de előfordul az is, hogy szomorú hírekkel szolgál a fanatikusoknak.

Utóbbi érvényesült jelen esetben is, hiszen aki esetleg azt várta, hogy a novemberben érkező Modern Warfare 2 többjátékos módját majd jó előre kipróbálhatja, az sajnos csalódni fog, hiszen az Activision hivatalosan is megerősítette, hogy nem rendez multiplayer bétát a második Modern Hadviseléshez, annak ellenére sem, hogy korábban ez már szóba került.

Természetesen minek is rendeznének, hiszen egy sikeres címről van szó, aminek még az árát is meg tudják növelni olyannyira, hogy az már felháborodást keltsen, és a PC-s táborról is elfelejtkeznek néha, főleg, ha a gyűjtői kiadás kerül szóba, de a kapzsiságnak előbb-utóbb meglesz a böjtje, ha nem most, akkor majd később. Mindenesetre azt azért jegyezzétek meg, hogy felesleges várni a Modern Warfare 2 multiplayer bétájára, mert nem lesz.
1 hozzászólás

richie8

6 éve, 3 hónapja és 15 napja

Nem akkor tragédia végülis, mert aki látott róla videót/képeket, az megmondja egyből, hogy a motor ugyanaz, mint a CoD:MW esetében, csak a körítés lesz más. A teljesre pedig mindenképp megéri várni.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2009
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja