Modern Warfare 2: Itt a teljes trailer

2009. május 25.
2.7521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi napra vártuk a Modern Warfare 2 igazi világpremierjét, ez azonban egy kicsit megcsúszott, és a mai napon izzították be az illetékesek a vonalakat.

Újdonságokat ugyan még mindig nem tudtunk meg a készülő alkotásról, amely valójában egy újabb Call of Duty lesz, de egy ízes és végre hosszú trailert azért mellékeltek nekünk az Infinity Ward emberei, ami tulajdonképpen az eddig látott mozgóanyagok összegyúrása, kibővítve néhány eddig soha nem látott jelenettel.

Továbbá elindult az alkotás hivatalos honlapja is, amely sajnos még mindig gyér egy kicsit, de legalább már a community működik és néhány kép, valamint az eddigi videók megtekinthetőek rajt, tehát aki ilyesmikre kíváncsi, az nem csak nálunk, hanem a lentebbi linken fellelhető hivatalos honlapon is tájékozódhat a Modern Warfare 2-ről.

A friss videóról címszavakban annyit érdemes megemlíteni, hogy roppant hangulatos, ez a hangulat pedig a játékot is nyilván el fogja kísérni. Ugyan a II. Világháborús részekért rajongók nem biztos, hogy ugyanennyire lelkesednek majd iránta, de a páratlan újdonságok (úszás, búvárkodás, közelharc, motorosszánkózás), kárpótolhatják az elégedetlenkedőket, míg az igazi rajongók ezeket már abszolút unikumnak fogják tekinteni.

Felesleges szájtépés helyett pillantsd meg az első igazi velős videót a játékról, beszéljenek inkább a képek, azok úgyis többet mondanak minden szónál. Parancsoljatok:

#tv#

Modern Warfare 2 hivatalos honlap
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja