Modern Warfare 2: Hans Zimmer a zeneszerző

2009. augusztus 29.
1.9781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Kis túlzással nem telik el nap Modern Warfare 2 hír nélkül, és a mai sem lesz ilyen.

A Call of Duty előtagot hosszas hercehurca után megkapó FPS kétségtelenül az idei év egyik legnagyobb slágerterméke lesz, így mi sem mehetünk el a felőle érkező bejelentések mellett, még ha csupán kevésbé jelentősnek tűnnek is azok. Ez a mostani azonban nem ilyen, hiszen végre kiderült, ki lesz a felelős az alkotás zenei világának megteremtéséért. Ez pedig cseppet sem elhanyagolható értesülés, hiszen a remekül kivitelezett muzsikára is szükség van ahhoz, hogy a produktum 90% fölötti értékelések százait kasszírozza be a novemberi megjelenése után.

A fejlesztők ebben az esetben sem fukarkodtak a pénzzel, és egy igazi nagyágyút, a német Hans Zimmert kérték fel a feladatra. Az úriember neve a filmek világában jártas olvasóinknak nem lehet ismeretlen, hiszen több tucat mozgóképben tette le a névjegyét, és hogy nem is rosszul, azt díjainak illusztris listája igazolja. Ízelítőül néhány cím a munkásságából: Gladiator, Pirates of the Caribbean, Pearl Harbor, The Last Samurai, The Da Vinci Code, The Dark Knight és a sort még karakterek százain keresztül lehetne folytatni. A videójátékok területére azonban még sosem merészkedett el, ez lesz az első munkája ebben az iparágban.

Mindezt Robert Bowling, az Infinity Ward egyik munkatársa erősítette meg a Twitteren, így szinte biztosan állíthatjuk, hogy zeneileg nem lesz probléma a Modern Warfare 2-vel.
2 hozzászólás

Vendég

10 éve, 4 hónapja és 22 napja

Aztadedurva!

válasz erre

marco

10 éve, 4 hónapja és 22 napja

Aaaaaaz naggggyon komoooooly! Ez nagyon komoly húzás! Hatalmas zeneszerző!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljaMarduk profiljarDAVE profiljawazko profiljahamzai profiljagokuvsvegita profilja