GDC 2009: Modern Warfare 2: Call Of Duty nélkül

2009. március 27.
2.6671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes lépésre szánták el magukat a legújabb Call of Duty részt készítő srácok, ugyanis nagy valószínűséggel többé már nem kell Call of Duty-nak szólítani az általuk készített játékot, mivel levágták a húzónevet, a produkció pedig megmaradt csak simán Modern Warfare 2-nek.

Igaz, hogy a lényegen a név nem sokat változtat, a döntés miatt viszont rengeteg rajongó csalódottan húzódott be a sarokba, és adott hangot nemtetszésének, de ugyanakkor érthető lépésként is felfoghatóak a történtek, mivel a jövőbe nézve egyre követhetetlenebb lett volna a sorozat alakulása.

Ha minden CoD részt összeszámolunk, a Modern Warfare 2 a hatodik lett volna a sorban, így azonban egy évet még biztosan várnunk kell rá, hiszen a másik fejlesztőcsapat nagy valószínűséggel ragaszkodni fog az elnevezéshez.

A döntést hozó illetékesek minden bizonnyal még alszanak néhányat a döntésükre, hiszen a név maradásával is kezdtek követhetetlennél válni az események, így pedig pláne azok maradnak. A Modern Warfare 2 az idei év végén, pontosabban november 10. napján fog érkezni, addig még van idejük a srácoknak meggondolni lépésüket, bár a játék milyensége egyáltalán nem ezen fog múlni.
7 hozzászólás

Hori a (hun)

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

Vendég írta:
cod 6 cd kulcs ?
Ez egy kicsit fura, h már a második napon kéne?!

válasz erre

Lac

11 éve, 6 hónapja és 27 napja

Vendég írta:
cod 6 cd kulcs ?
Dobozban-.-

válasz erre

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 27 napja

cod 6 cd kulcs ?

válasz erre

Maniac

12 éve, 3 hónapja és 5 napja

Igen, valószínű a Treyarch fogja tovább vinni a nevet, hiszen valakinek meg kell tartania, de azért kicsit vicces ez az egész. Ha megengedtek egy véleményt, számomra a világháborús CoD-ok jelentették a csúcspontot, nem szerettem nagyon a Modern Warfare-t, ennek ellenére megvan, és megszerzem ezt is, mert egyedi hangulata lesz, ez biztos, nevezzék akárhogyan is. Csak ezzel ugyebár a kavarodást idézték csak elő, mert most mindenki a CoD 6-ot várja, cserébe kap egy nem CoD-ot, ami mégis az, jövőre meg érkezni fog valószínű a rendes CoD 6, szal nagy kutyulás lett így is...

válasz erre

yanis91

12 éve, 3 hónapja és 5 napja

hát nem tom a cod5 sem jött be nekem, megint vissza a 2. vh hoz, most megint modern és a névvel is ez a vacakolás foglalkozhatnának inkább a játékkal többet

válasz erre

Carasan

12 éve, 3 hónapja és 5 napja

Ha jól olvastam valahol, a Call of Dutyt majd a Treyarch viszi tovább.

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 5 napja

Nem értem, miért vették le a Call of Duty címet a sorozatról, így talán nem is lesz annyi vásárlója. Mondjuk elég hülyén hangzik, hogy Call of Duty 6: Modern Warfare 2.

válasz erre
Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
GDC 2009
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaWickedSick profilja