Modern Warfare 2: Befutott néhány koncepciós rajz

2009. augusztus 03.
4.5191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Call Of Duty névhez feltűnően nehezen visszatért Modern Warfare 2-t az illetékesek az idei év egyik nagy dobásának tervezik.

Erre meg is lehetne minden esélye a programnak, ha a mögöttesek nem tépnék szét a rajongók maradék idegeit is, hiszen anno elkezdődött a névválasztási probléma (utólag megtudtuk ugye, hogy ki viseli a nadrágot, a fejlesztők vagy a kiadó), majd folytatódott a magasabb árazással, aztán a PC-s tábor úgymond megerőszakolásával, a gyűjtői kiadások elvétele miatt, azonban mi vagyunk annyira jók, hogy ezeket elnézzük a srácoknak.

Persze felejteni nem fogunk, hiszen ha bármi probléma merülne fel a második Modern Hadviseléssel, akkor ezeket a vádakat is fel fogjuk használni ellenük, de bízzunk a legjobbakban, valamint abban is, hogy még nagyon sokszor úgy kápráztatnak el minket a játék illetékesei, mint ahogyan azt ma is megtették.

Nem, nem egy újabb gameplay videó, vagy néhány exkluzív jó hír érkezett, hanem annál sokkal egyszerűbb apróságok, méghozzá néhány koncepciós rajz az alkotás karaktereiről, amelyek már-már a művészet határait súrolják, persze nem a klasszikus értelemben véve, hanem a modern kor "igénytelenségeire" levetítve.

Nem ezektől fogjuk megkedvelni a játékot, nem ettől leszünk fanatikusok, de akik ismerik már az összes érkezett képet és videót, azok bizonyára örülni fognak neki. Ha most ismerkedsz csak igazán a második Modern Warfare-ral, akkor a képek áttanulmányozása után indulj el egy kis keresőútra oldalunkon, ahol minden fontos információt, de még gameplay videókat is találhatsz az alkotásról.


Modern Warfare 2: Befutott néhány koncepciós rajz - 2. kép


Modern Warfare 2: Befutott néhány koncepciós rajz - 3. kép


Modern Warfare 2: Befutott néhány koncepciós rajz - 4. kép


Modern Warfare 2: Befutott néhány koncepciós rajz - 5. kép





1 hozzászólás

Shade

15 éve, 11 hónapja és 3 napja

Koncepciós rajz? Amikor már játék menet videó is van róla? Ennek sok értelme nincs.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja