Modern Warfare 2: A PC-s tábor vegyen érzéki búcsút a gyűjtői kiadásoktól

2009. július 30.
1.7141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bejelentették, megtetszett, sokan szerették volna már a gyűjteményükben tudni, de nem fogják.

Hacsak nem konzolos játékosok! Miről van szó? Csupán arról, hogy az Activision a mai napon bejelentette, a minden földi jóval, éjjellátóval és egyéb finomságokkal ellátott Prestige Edition-t, nem kívánja leszállítani a PC-s játékosok számára. Ez még talán a kisebb gond lenne, hiszen horribilis ára miatt egy kissé "vacak" éjjellátót nem biztos, hogy sokan megvettek volna, a nagyobb baj sajnos más forrásokban keresendő...

Nem, szerencsére nem a teljes PC-s Modern Warfare 2-t veszik el a játékosoktól, hanem a Prestige Edition melletti másik gyűjtői kiadást, a Hardened Edition-t, amely sokkal barátibb árban kerülhetett volna forgalomba, az éjjellátón kívül a Prestige Edition tartalmával. Konzolos játékosokat természetesen ez nem érinti, ők megkapják mindkét gyűjtői kiadást a játékhoz, a személyi számítógép fanatikusai viszont nem tehetnek mást, csak csendben befordulnak a sarokba, és nagyon csúnyán néznek az illetékesekre az őket ért sérelmek miatt.

Reméljük menetközben az Activision emberei azért meggondolják magukat, és legalább a vaskosabb Hardened Edition-t elhozzák a PC-s játékosoknak, de ha nem, akkor sem leszünk nagyon szomorúak, hiszen a játék biztosan nagyon jól fog sikerülni.

1 hozzászólás

Tardief88

11 éve, 5 hónapja és 4 napja

No majd a Ghosts-nál D:

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja