Modern Warfare 3 screenshot: Ez volna Cpt. Price?

2011. szeptember 12.
3.0511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Egy németül szedett oldalon, nevezetesen a PC Games-en bukkant fel az a kép, amit lejjebb görgetve mustrálhattok végig; a site szerint jó okunk van feltételezni, hogy az a jó indulattal is csak "izé"-nek meg "hozé"-nak mondható "akármi" ott nem más, mint a mi közkedvelt parancsnokunk, a kellemes orgánumú Cpt.

Price. Az cikk írója ugyan semmi tárgyi bizonyítékkal sem tudott előállni az ominózus képen kívül, mindazonáltal azt kell mondjam, a legendás karakter felbukkanása nagyjából annyira döbbentene meg minket, mint a tény, hogy a Modern Warfare 3-ban fegyverek is előfordulnak.

Modern Warfare 3 screenshot: Ez volna Cpt. Price? - 2. kép

A Modern Warfare 2-ben Cpt. Price-t nem ragadta el mellőlünk a halál, és ez éppen elég ahhoz, hogy gyanítsuk: alighanem a Modern Warfare 3-ban is felbukkan a derék katona. Cpt. Price egyébiránt a Call of Duty sorozat kezdetétől harcol velünk vállvetve - és rendkívül jól tartja magát, hisz ha minden igaz, már több mint 90 esztendős -, és több ízben is álltunk már vele együtt a halál küszöbén, ami továbbra sem cáfolja meg ama gondolatot, hogy ezúttal is tiszteletét tegye a cím zászlaja alatt.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 15 napja

Igazad lehet....meglepett smiley

válasz erre

Lac

13 éve, 7 hónapja és 16 napja

Én úgy vagyok vele, hogy Price meghalt azon a bizonyos hajón, s "ma" a fiával/unokájával van dolgunk. Vagy a MW3 végén berobban valami nukleáris töltet, ami vis****öpteti az időben, így lehetősége lesz végigharcolni a második világháborút is. Meredek elméletek ftw!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profilja