Modern Warfare 3: NEM a kampány rendelkezik majd co-op móddal!

2011. május 27.
2.3191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A tegnapi napon valaki megbocsáthatatlanul félreértelmezett valamit az internet kies vizein, amikor azt mondta, lesz kooperatív mód az Activision legújabb Modern Warfare kampányában: merthogy bizony lelkesedésünk ellenére sem lesz.

A NowGamer volt a főkolompos, aki megindított az elsöprő erejű lavinát, a bibi pedig csak az volt az egészben, hogy véletlen rosszul értelmeztek egy megjegyzést a Modern Warfare 3 leleplező eseményén, Londonban, ahol az Infinity Ward és a Sledgehammer némi körítéssel bemutatták a játékot. A következmény pedig globális lelombozás volt. Ouch!

"A kampányon kívül ott van a Spec Ops, a kétjátékos kooperatív mód, amit visszahozunk a Modern Warfare 3-ba, valami ütős módon, és persze multiplayer-ben, ami már önmagában is elképesztő."

Ez volt az a mondat, amit az egyébként megbízható NowGamer a tegnapi nap során hibásan úgy értelmezett, hogy a co-op mód a játék kampány összetevőjében foglaltatik, pedig nem: kétjátékos kooperációra csupán a Spec Ops módban lesz módunk. Csüggedésre azonban nincs okunk, gyerekek! Érzem a csontjaimban, hogy lesz itt valami extrém ebben a Spec Ops módban...
1 hozzászólás

Aidon Assassin

13 éve, 5 hónapja és 5 napja

érdekes...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja