Modderek hozhatják el a Red Dead Redemptiont PC-re

2019. augusztus 27.
2.9391
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mostanra már szomorúan beismerendő ténnyé vált mindannyiunk számára, hogy a Red Dead Redemption első része nem fog ellátogatni PC-re, holott igény igenis lenne a közönség részéről rá.

Erre felelne válaszként a Red Dead Redemption: Damned Enhancement Project, ami az Xbox 360-as és PS3-as modolt variánsaként tetszeleg, és egyenesen a Xenia és RPCS3 emulátorokra készül. Magasabb minőségű textúrák, jobb modell kinézetek, valamint pazar optimalizáció az ígéret.

Azonban ez mindössze egy ember munkája, GamingDamned viszont szívesen fogad segítő kezet a projektben, és mivel még kifejezetten az elején tartanak a munkálatok, hosszú évekbe is beletelhet, hogy elkészüljön a végleges verzió. Hosszútávú tervek között szerepel a ray tracing megvalósítása, de ha minket kérdeztek, az elkövetkezendő 5 évben egészen biztosan nem lesz belőle még játszható kiadvány.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

WarriorAutobot

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Fix hogy tiltani fogják!

válasz erre

totyak

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Azért ezt PC-s portnak nevezni elég merész. Ha jól értem, emulátorral tolhatnánk majd valamelyik feltuningolt konzolos verziót. Nyilván ahhoz meg azért kell egy erős PC. Ráadásul ehhez a Rockstarnak is lesz egy-két szava, bár egy illegálisan netre tett képfájllal nem igazán tudnak mit kezdeni.

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nem fogják. Nyilván meg lesz tiltva.

válasz erre
Red Dead Redemption
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja