Mobiltelefonon is hódít a The Sims 3

2009. június 23.
4.3071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az idei év talán legjobban várt játéka, a The Sims 3 sikere hatalmas.

A virtuális élet az embereket mobiltelefonon is elragadja, legyen szó a legmodernebb iPhone tulajdonosról vagy akár hagyományos mobiltelefon felhasználóról. A mély játékmenet és páratlan grafika gondoskodik a tökéletes kikapcsolódásról. A világ egyik legsikeresebb sorozata, a The Sims újabb epizódjához érkezett.

Az "élet-szimulátor" játék harmadik része még tökéletesebben adja vissza mindazt, amivel a mindennapokban meg kell küzdenünk. Bárki egy újabb életet építhet fel a The Sims 3-mal és már nem korlátozódik az élettér egy-egy épületre, akármikor átsétálhatunk a szomszédhoz vagy akár horgászhatunk a városi tóban. Ráadásul mindehhez már nem kell számítógéphez kötve ragaszkodnunk, elég a farzsebünkből előrántani telefonunkat.

A The Sims 3 páratlan grafikával igazán élvezhetővé teszi a kikapcsolódást, legyen szó iPhone-ról vagy akár hagyományos mobiltelefonon futó JAVA játékról. A megjelenése óta minden játéklistát vezető The Sims 3 garantáltan kikapcsol és szórakoztat. Egy pillanat alatt telik el fél vagy akár több óra is amíg a simek világába dolgozunk, alszunk, barátkozunk, élünk.

Főhősünk, simünk külsejét, belső tulajdonságait egyénileg kialakítva kezdhetünk bele egy teljesen új életbe, ahol mi választjuk meg munkánkat, rendezzük be lakásunkat a nekünk tetsző stílusban. Minden adott arra, hogy megvalósítsuk álmainkat, ha csak virtuálisan is. Nincs határ!


Mobiltelefonon is hódít a The Sims 3 - 2. kép


Mobiltelefonon is hódít a The Sims 3 - 3. kép


Mobiltelefonon is hódít a The Sims 3 - 4. kép


Mobiltelefonon is hódít a The Sims 3 - 5. kép


Mobiltelefonon is hódít a The Sims 3 - 6. kép


Mobiltelefonon is hódít a The Sims 3 - 7. kép

The Sims 3 sikere hatalmas.'>
nincs még hozzászólás

The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja