Mobilokra fog fejleszteni a Nintendo Software Technology

2015. szeptember 06.
2.3621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
A Nintendo Software Technology már 1998 óta közöttünk van és készítik számunkra a különböző Nintendo játékokat és szoftvereket, ám most úgy tűnik hamarosan nem csak a Nintendo konzoljaira fejlesztenek majd.

Az NST nemrégiben rakott ki egy úgy új hirdetést az oldalán, melyben mobil játékok fejlesztésére szakosodott szoftvermérnököt keresnek.

A leírás szerint olyan embert keresnek akinek tapasztalata van az iOS-re és Android-ra való fejlesztésben, illetve előnyt jelent a Unity és egyéb cross-platform motorok ismerete.

Azt már jó ideje tudjuk, hogy a Nintendo nyitni fog a mobilok felé, ám úgy gondoltuk, hogy a DeNA fog csak fejleszteni, míg a Nintendo csak a címeit adja. Az hogy az egyik legnagyobb belsős csapat is fog mobilokra fejleszteni, így igen jó címekre számíthatunk majd.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

9 éve, 4 hónapja és 11 napja

Az úgy jó lesz ha végül majd a legtöbb Nintendo játékot megvehetjük mobilra vagy táblagépre. Nem értem ez miért lesz jó nekik mert akkor nem fog csökkenni a handheld konzol piac iránti érdeklődés?

válasz erre

Brutal Terror

9 éve, 4 hónapja és 12 napja

Minél jobban elszeparálják egymástól a platformokat, annál jobb kivéve ha konzol-konzol összefüggésről van szó. Sajnos nekem úgy tűnik hogy itt pont hogy közelítenek a mobilhoz a konzolfejlesztők. Az pedig nem jó, ha a minőséget nézzük.

válasz erre

Mordorer

9 éve, 4 hónapja és 12 napja

Ez elég jól hangzik, remélhetőleg teljesen külön lesz választva a mobil fejlesztés a konzolostól, mert akkor nem kell kompromisszumokat kötni.

válasz erre

totyak

9 éve, 4 hónapja és 12 napja

Nintendo nagyon aktív. Új konzol jön, nyitnak a mobilok felé. Mi jöhet még?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja