Mobilkészülékekre vándorol a The Neverhood

2011. július 06.
3.0171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A kultikus státuszt elért The Neverhood című kalandjátékot a műfaj kedvelőinek minden bizonnyal nem kell bemutatnunk, hiszen a klasszikus point and click program egy igazán egyedi darab volt a megjelenésekor, amelyről azóta is könnyes szemmel beszélnek a fanatikusok.

Hogy újabb és újabb rajongóknak lábadjon könnybe a szeme a jövőben, egy az eredeti fejlesztőcsapatból verbuválódott kis csoport, amelynek tagjai megszerezték a szükséges jogokat, bejelentették, hogy évekkel az eredeti megjelenést követően, a közeljövőben elkészítik a The Neverhood mobilkészülékekre szánt verzióját is.

A játék teljes egészében megmarad olyannak, amilyennek esztendőkkel ezelőtt megismerhettük, csak a küllemen és az irányításon módosítanak a derék fejlesztők, akik között megtalálhatjuk többek között az Earthworm Jim megalkotóját, Doug TenNapelt is. A tervek szerint a program iDevice, Android és Windows Phone 7 készülékekre lesz elérhető, megjelenési dátumot vagy egyéb konkrétumot azonban egyelőre még nem tudtunk meg a történtekről, de a fejlesztők szeretnének még idén pontot tenni a sztori végére.

1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 1 napja

iDevice.mosolygó smiley Milyen jó név, gondolom ez az ipadet meg az iphonet takarja, még sosem hallottam így.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja